OPEN WEEKEND

Wil je vóór de EL CID al meer te weten komen over Augustinus en bij ons langskomen? Op vrijdag 10, zaterdag 11 & zondag 12 juli is onze Sociëteit aan het Rapenburg geopend om kennis te maken met de vereniging en haar leden. 

 

Je kan een rondleiding krijgen door het pand en er is de mogelijkheid om daarna met elkaar én met Augustijnen te borrelen. Ook kan je met een Augustijns huis eten om alvast kennis te maken met onze levendige huizencultuur en wellicht een goede kans maken bij de volgende hospiteeravond. Hierna is er de mogelijkheid tot een naborrel op Augustinus.

Hierbij maken we gebruik van verschillende tijdslots op een dag waardoor zoveel mogelijk mensen langs kunnen komen volgens de richtlijnen van het RIVM. Ook in de huizen zullen we die richtlijnen volgen. Het is belangrijk dat je alleen komt op het moment waar je op ingedeeld wordt, hierover krijg je snel bericht. Het eerste tijdslot zal om 11:00 uur beginnen en de laatste om 17:00 uur. 

Het Open Weekend zit helaas al vol. Wil je langskomen? Vul dan het formulier hieronder in, dan laten we weten als er een plek vrijkomt. Anders zijn er in de EL CID genoeg momenten om langs te komen.

Wachtlijst Open Weekend

 

Ik kan op vrijdag 10 juli
Ik kan op zaterdag 11 juli
Ik kan op zondag 12 juli
 

Contact

Bij vragen over de EL CID-week, Augustinus zelf of andere dingen, neem gerust contact op!

Social Media

Volg ons op Facebook, Instagram en YouTube!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 L.V.V.S. Augustinus