Contact

Bij vragen over de EL CID-week, het slapen in een Augustijns huis, Augustinus zelf of andere dingen, neem gerust contact op via de mail of loop even langs! 
mail vector.png
phone png.png

Social Media

Volg ons op Instagram, Facebook en Snapchat!
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Snapchat Icon
Of kijk op www.lvvsaugustinus.nl

© Copyright - PresentatieKommissie L.V.V.S. Augustinus

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Word lid!

In de EL CID-week zal je kennis maken met alles wat Leiden rijk is, en daarbij natuurlijk ook alle studie- en studentenverenigingen! De EL CID-week is de enige week van het jaar waarin je je kan inschrijven bij een studentenvereniging. De inschrijving is toegankelijk voor alle HBO en WO studenten. Niet alleen eerstejaars, maar ook ouderejaars studenten kunnen zich inschrijven mits zij uiterlijk 7 september 18 jaar oud zijn.

Het HamerCollege is binnen Augustinus verantwoordelijk voor de inschrijving van nieuwe leden. Bij hen kun je terecht met al je vragen over de inschrijving en verplichtingen gedurende de introductieperiode. Zij zijn te herkennen aan de blauwe vestjes.

 

Binnen Augustinus geldt een ledenstop. Voor de inschrijving wordt er gewerkt met een eerlijk vakkensysteem. Dit systeem is er om de inschrijvingen netjes en soepel te laten verlopen. Vrijwel iedereen die (op tijd) komt, kan zich inschrijven. Laat je hier dan ook vooral niet door afschrikken! De inschrijvingen zullen geopend worden op de volgende data en tijden:

  • Maandag 12 augustus 14:00

  • Dinsdag 13 augustus 11:00

  • Woensdag 14 augustus 11:00

  • Donderdag 15 augustus 10:00

  • Vrijdag 16 augustus 10:00*

 

Zorg ervoor dat je de volgende zaken bij je hebt wanneer je je gaat inschrijven: een paspoort of ID-kaart (geen rijbewijs!) , je zorgverzekeringsgegevens, je huisartsgegevens en een bankpas met tenminste €130 op de rekening voor de betaling van de KMT-bijdrage.

Er kan niet contant worden betaald. 

 

Wanneer je je hebt ingeschreven bij de voorinschrijving, wordt je donderdag 15 of vrijdag 16 augustus terugverwacht voor de officiële inschrijving. Het HamerCollege zal je hiervoor inplannen bij de voorinschrijving

*Vrijdag wordt er alleen nog ingeschreven onder voorbehoud dat er nog plekken beschikbaar zijn.

Te laat, wat nu?

 

Het kan voorkomen dat je niet op tijd bij de inschrijvingen bent. Geen probleem, kom vooral de volgende dag nog een keer!

We hebben een groot aantal plekken per dag, de kans is dus groot dat je je dan wel kan inschrijven.

Mocht je pech hebben, dan is er altijd nog een wachtlijst. In de voorgaande jaren is gebleken dat iedereen lid is geworden die dit wilde. 

Kennismakingstijd

Wanneer je definitief bent ingeschreven zal de periode na de EL CID-week in het teken staan van de KennisMakingsTijd (KMT). De KMT bestaat uit het KMT-Kamp, de werkweek en de sociëteitsdagen. Deze hebben een verplicht karakter. Indien men door omstandigheden of verplichte studieactiviteiten niet aanwezig kan zijn bij de reguliere KennisMakingsTijd, kan worden geelgenomen aan de KennisMakingsTijd II (KMT II) en sociëteitsdagen II, op vervangende data. De data voor zowel de reguliere KMT als KMT II zijn in onderstaand kader te vinden. Tijdens de KMT leer je onze vereniging, de liederen en veel van je jaargenoten kennen. Je mist geen verplichte studieactiviteiten en er wordt gezorgd voor voldoende slaap en eten. Alcohol is streng verboden!

KMT I

KMT II