Lid worden

Ook dit jaar neemt L.V.V.S. Augustinus een volwaardige, nieuwe lichting aan. Ondanks de coronacrisis, waardoor de EL CID er anders uit komt te zien, doen we ons uiterste best om jullie een goede digitale én (mogelijk) fysieke introductie van Leiden en de vereniging te geven.

 

Inschrijven

De inschrijvingen gaan 1 augustus digitaal van start en zullen ten minste duren tot 14 augustus. Mocht er ruimte zijn voor fysieke activiteiten in de EL CID, dan is het ook mogelijk om je fysiek in de EL CID in te schrijven. Hoe je je precies kan inschrijven wordt op deze website bekend gemaakt. Inschrijven kan alleen indien je op 4 september 2020 achttien jaar oud bent.

 

Kennismakingstijd (KMT)

De KMT is verplicht voor ieder aankomend lid van Augustinus en heeft geen ontgroenend karakter. Tijdens de KMT leer je de tradities, gebruiken, normen en waarden van Augustinus kennen. Daarnaast ontmoet je je lichtingsgenoten en leg je de basis voor jouw Augustijnse tijd. Wanneer de KennisMakingsTijd zal zijn is nog niet precies bekend. Zorg er in ieder geval voor dat, je de week van 17 t/m 23 augustus en de week van 24 t/m 30 augustus vrijhoudt in jouw agenda. De kans bestaat dat de KMT’s ergens in deze periode zullen plaatsvinden. Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM.

 

Cordialvormingsperiode

Na het doorlopen van de KMT vindt de CordialVormingsPeriode plaats, ook deze zal aankomend jaar in de coronacrisis doorgang vinden. In september en oktober rol je als vers lid van de vereniging direct in één van de belangrijkste periodes van je hele studententijd. Op dit moment zijn we hard aan het werk om de periode na de zomer een invulling te geven die strijkt met de coronavoorschriften. Voorlopig is er echter nog teveel onzekerheid om concreet te kunnen stellen hoe dat er precies uit gaat zien. We zetten er hard op in om de CordialVormingsPeriode zo goed mogelijk te laten verlopen en er voor te zorgen dat elke eerstejaars Augustijn net als elk ander jaar de kans heeft om een fantastisch cordial te vinden. We vertrouwen er ook zeker op dat dit helemaal goed gaat komen! Hoe alles er aan het begin van komend academisch jaar precies uit gaat zien wordt langzaam steeds duidelijker.

Contact & Interesse

Bovenstaande periodes geven een kleine indicatie hoe jouw start bij Augustinus eruit gaat zien. Houd voor meer duidelijkheid deze website en onze socials in de gaten. Voor vragen kan je altijd een mailtje sturen of stuur een dm op instagram. Mocht je al interesse hebben om lid te worden bij L.V.V.S. Augustinus, vul dan nu onderstaand interesseformulier in. Als er meer bekend wordt over de EL CID op Augustinus of de inschrijvingen, ben je als eerste op de hoogte!

Interesse
Geslacht

Contact

Bij vragen over de EL CID-week, Augustinus zelf of andere dingen, neem gerust contact op!

Social Media

Volg ons op Facebook, Instagram en YouTube!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 L.V.V.S. Augustinus