LID WORDEN

Door de coronacrisis is er natuurlijk een hoop onzeker geworden over je studententijd. De stap om in Leiden te gaan wonen en lid te worden bij een studentenvereniging lijkt opeens een stuk groter. Toch heeft een studentenvereniging in deze tijd juíst veel te bieden. Door de coronacrisis is het lastiger geworden om nieuwe mensen te ontmoeten en jouw sociale netwerk te vormen, een essentieel onderdeel van je studententijd. Daarnaast kan deze tijd pas echt van start gaan als jij een kamer in Leiden gevonden hebt. Via Augustinus kom jij binnen de korste keren aan een kamer. Lid worden van Augustinus betekent het vinden van een groep gelijkgestemden, waar jij de rest van je leven nog op kan terug vallen. Ook leer je diverse sociale en organisatorische vaardigheden, die altijd van pas komen in je toekomstige carriere. Deze coronacrisis heeft bewezen dat het samen kunnen en mogen zijn, van ongekend belang is. Samen ben je bij Augustinus.

Inschrijven

De digitale inschrijvingen zijn zo hard gegaan dat zelfs de wachtlijst vol zit. Als je daarover bericht hebt gekregen zal je je inschrijving definitief moeten maken. Om je digitale inschrijving compleet te maken zal je dan op zaterdag 8 augustus of zaterdag 15 augustus langs moeten komen om je definitief in te schrijven. De minimale leeftijd om je in te schrijven is achttien jaar. Deze leeftijd moet je op of voor 4 september 2020 bereikt hebben. Bij je definitieve inschrijving heb je het volgende nodig: een bankpas met €25,- voor je jaartrui (optioneel), een identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) en een pasfoto.

 

Kennismakingstijd (KMT)

Nu de situatie na de persconferentie op donderdag 6 augustus ernstig veranderd is, zijn we hard aan het nadenken hoe we de aankomende leden kennis laten maken met de vereniging. Voor updates hierover, check deze website!

CordialVormingsPeriode (CVP)

Na het doorlopen van de KMT vindt de CordialVormingsPeriode plaats. In september en oktober rol je als vers lid van de vereniging direct in één van de belangrijkste periodes van je hele studententijd. In de CVP zullen er net als elk jaar activiteiten en borrels georganiseerd worden op onze Sociëteit zodat je jouw cordial kan vormen. Al sinds begin juni zijn we geopend en dagelijks worden er borrels georganiseerd. Iedereen die lid wordt van Augustinus krijgt in de CVP genoeg tijd en mogelijkheden om je gehele lichting te leren kennen.

Contact & Interesse

Bovenstaande periodes geven een kleine indicatie hoe jouw start bij Augustinus eruit gaat zien. Houd voor meer duidelijkheid deze website en onze socials in de gaten. Voor vragen kan je altijd een mailtje sturen of stuur een dm op instagram.